Jouw ervaring met ons

01.04.2022

Bruiloft

Peter & Margo

In de eerste periode dat we de bruiloft aan het plannen waren wilden we eigenlijk de locatie styling zelf doen. Nadat 1 van onze zusjes ons had omgepraat om een vrijblijvend gesprek aan te gaan met Jeanine en Milou, toch de keuze gemaakt om hier hulp bij in te roepen. Dit was één van de beste keuzes die we hebben kunnen maken! We zijn fantastisch geholpen! Dankzij het enthousiasme, de persoonlijke aanpak en de fijne contactmomenten maakten we ons geen zorgen meer over de styling, en het resultaat mocht er zijn! Als je twijfelt of je ByJalou wilt inhuren, niet twijfelen, gewoon doen!

15.11.2021 

Bruiloft

Bas & Marion

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met de meiden van By Jalou. Duidelijke en fijne communicatie. Samen op de trouwlocatie langs geweest om de styling daar te bespreken, dit vond ik prettig. Zij nemen de tijd voor je en denken mee over hoe de ruimte te decoreren. Super blij met het uiteindelijke resultaat. 

Het was een prachtige dag mede door de warme aankleding. ♥

10.09.2021

Bruiloft

Jan Willem & Laura

De lieve meiden van By Jalou hebben onze bruiloft er nog mooier uit laten zien dan wij ooit hadden gedacht! Jeanine en Milou hebben tijdens de fijne contactmomenten ontzettend goed naar onze wensen geluisterd en dit tot in de kleinste details uitgewerkt. Niets is voor deze toppers te gek! Van de bloemstukken tot de tafelsetting, de corsages en het trouwboeket, de overall styling was geweldig geregeld. Zelfs toen op de dag zelf door de mindere weersvoorspelling er besloten moest worden dat de ceremonie niet buiten maar binnen plaatst diende te vinden, draaide ze hier hun hand niet voor om! Dus ben je op zoek naar twee enthousiaste meiden, die graag met je meedenken, je inspireren en jouw mooiste dag maar wat graag mooier maken? Dan ben je bij By Jalou aan het juiste adres! ♥

14.05.2021

Bruiloft

Dirk & Denise

Wij vierden half mei ons huwelijk op strand, erg weersafhankelijk dus. By Jalou had supercreatieve ideeën en waren op alles voorbereid. De styling was echt tot in de puntjes verzorgd. Het heeft onze verwachtingen méér dan overtroffen. Mede door de geweldige styling was het voor ons een onvergetelijk mooie dag!